4:0 в 50-минутната „Синя ода за народа“! Левски диша зловещо в гърба на ЦСКА

1

Левски се развихри в ефбет лига и за 50 минути отвя Арда с 4:0. С успеха си домакините изместиха Локо Пд от четвъртото място и са вече само на 4-ри точки от третия ЦСКА.

Левски откри резултата още в 10-ата минута. Автор на попадението стана Марин Петков, който вкара във втори пореден двубой. Фабио Лима опита далечен изстрел, но вратарят Господинов изби. Марин Петков, който изигра мач №100 за Левски получи топката на границата на наказателното поле, нагласи си я на левия крак и с прецизен удар до страничната греда не остави шансове на стража на Арда.

В 34-ата минута Левски загатна, че ще търси бързо заключване на мача. Сините получиха право на свободен удар. Зад топката застана Патрик-Габриел Галчев, който стреля директно във вратата на Арда и с малко помощ от десния страничен стълб топката влезе във вратата.

Сините продължиха да играят под пара и в 44-ата минута стана страшно за гостите. Фабио Лима пое топката отдясно, осигури си позиция за стрелба и с удар с левия крак прати топката в мрежата с дебютното си попадение за 26-кратните шампиони.

Само 360 секунди след подновяването на играта положението за гостите стана апокалиптично. Джавад Ел Джемили.също се разписа за развихрилия се отбор на Николай Костов.

Безсилието на гостите се изрази малко по-късно, когато Милен Стоев с идиотско влизане си изкара директен червен картон.

Сините продължиха след това да са доминиращия отбор, но не чак толкова настоятелни в ударите към Анатоли Господинов и закономерно двубоят завърши 4:0.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ