Заблуден рефер и глупост на Томаш повалиха Локо Пд на „Лаута“, Хебър ликува

1

Локомотив Пловдив загуби по удивително глупав начин от Хебър на „Лаута“ и компрометира шансовете си за Топ 3. Александър Томаш остави резерва титулярния страж Динко Хоркаш и това му костваше мача. Заместникът на стража – младият Кристиан Томов сбърка жестоко и при двете попадения на гостите за успеха им с 2:1.

Локомотив откри резултата още в 10-ата минута.  Оливер Камдем проби отдясно на  нападението на домакините и центрира в наказателното поле, Баи стреля отблизо, вратарят на Хебър Дебърлиев успя да избие неговия удар, но младият Христо Иванов не сгреши при добавката, за да изведе „черно-белите“ напред.

В 27-ата минута теренът на „Лаута“ се пропи с кръв. Лясков опита да намери голмайстора Христо Иванов в наказателното поле, той се сблъска със Сеско, но топката все пак стигна до Евандро, чийто удар бе спасен от Дебърлиев. При тази ситуация Иванов и Жоао Сеско си удариха жестоко главите и останаха да лежат на терена. Впоследствие главата на защитника на Хебър бе превързана и той продължи участието си мача, докато Иванов бе принудително заменен целия в кръв.

Още в 6-ата минута на втората част Хебър изравни резултата. Стефан Цонков центрира добре, Томов увисна и преотстъпеният от ЦСКА Папазов с глава възстанови равенството.

Не бяха изминали и 600 секунди и Локомотив отново отбеляза. След изпълнение на ъглов удар Хорхе Сегура стреля с глава и Димитър Илиев изпрати топката в мрежата, но нападателят бе в положение на засада. Ако Илиев не беше пипал кълбото, то пак щеше да влезе в мрежата, а голът признат.

В 61-ата минута отново ВОР спаси гостите. Съдията отсъди дузпа за Локомотив, заради игра с ръка на Георги Вълчев. И тази ситуация бе разгледана със системата за видеоповторение, като след прегледа главния съдия Петър Кузев отмени своето решение. Дузпата обаче бе налице, защото играта с ръка откровено предотврати попадение във вратата на Хебър.

Истинска драма настъпи в 101-ата минута, когато Шейх Диаманка наказа удивителна грешка на младия вратар на Локомотив и защитниците пред него.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ