Ивелин Попов контра на шефовете на Ботев Пд: Не може да възпитаваме деца да гонят седмото място

1

Изключително трудна победа. Първите двайсетина минути имахме моменти, бяхме живи с топката в крака. После грешка след грешка, добре, че не вкараха и гол. През второто полувреме, след като вкарахме гол, на практика мача приключи.

Така коментира снощната победа над Етър с 2:0 капитанът на Ботев Пловдив Ивелин Попов.

„Сами си вдигнахме летвата всички – и играчи, и треньори, и клуб. Свикнахме благодарение на труда ни победите да идват лесно. След лагера обаче имахме малко трудности. Важното е, че днес тръгнахме добре. Изключително съм доволен за Чернев и Папазов. Юноши на академията, ботевисти, радостен съм, че точно те вкараха головете“, сподели Попов.

Интересното е, че той на практика се обяви срещу спуснатата от ръководството цел пред тима в първенството – седмото място.

„На почти 37 години трудно изживявам загубите. Затова приех лично поражението от Крумовград. Важното е, че днес обърнахме нещата и победихме. Пак казвам, радвам се, че наши момчета донесоха победата. Гоним сега и купата на България. Не забравяйте нещо. В съблекалнята на Ботев има десетина деца. Няма как да ги възпитаваме да гонят седмото място. Целта е възможно най-високо класиране на Ботев. Гони се всеки един мач за победа, да се раздаваш пред феновете, да пълниш стадиона. Аз това не го приемам и няма да го приема да ги възпитаваме малките да гонят седмо място“, заяви афектиран капитанът на Ботев..


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ