Душан Керкез похвали младите герои и приземи отбора: Чака ни нещо опасно другата седмица

1

“Искам да поздравя моите играчи, феновете, защото те усещаха, че не играем най-добрия си двубой и ни даваха енергия. Започнахме много добре, ударихме греда, имахме добри атаки. През миналата година в някои двубои имахме добри резултати, но първият двубой, който бе загубен, бе стъпка назад. Затова днес бе ясно, че срещата ще е трудна.

Намалихме грешките. През първото правихме непредизвикани грешки. Но аз съм щастлив, че по време на паузата успяхме да поговорим и през второто полувреме видяхме друго лице на Ботев.

Много съм щастлив. Две млади момчета от академията вкараха. Заслужават своя шанс и го сграбчиха, но трябва да работят здраво. Всички заедно като един отбор трябва да гледаме напред.

Атмосферата е добра. Ние имаме млади футболисти, които всеки ден трябва да работят и да се развиват. Мисля, че първия двубой играхме по-добре, но загубихме. Мога да кажа, че втората половина на първото полувреме е най-лошата, откакто аз съм тук, но успяхме да променим нещата. Трябва да сме по-спокойни и да играем по-добре.

Ние гледаме двубой за двубой. След няколко дни срещаме опасен опонент, въпреки че са във второто ниво. Имат необходимите футболисти за елита, имаме респект към Спартак (Варна) и искаме да продължим”, заяви Керкез.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ