„ЦСКА не звъни, ти звъниш“ или как един бразилец разби мантрата на Кирил Десподов

7 Dni Sport23.02.2024
ЦСКА - Адмира Вакер, Кирил Десподов

Фернандо Каранга отново е играч на ЦСКА. Той разкри, че се е свързал с отбора и е поискал да играе за „армейците“ и да бъде основна фигура в мачовете, които ще решат шампионската титла. Шефовете на ЦСКА са му гласували доверие и са разписали договор. Тези детайли дадоха различен поглед върху друг случай, този между отбора на ЦСКА и Кирил Десподов.

Играчът, който в момента е в ПАОК след трансфер от Лудогорец е споделял, че от ЦСКА не са го потърсили, след като той си е търсил нов отбор, след периода в италианския футбол и периоди под наем. Затова той е избрал Разград. Тази мантра обаче не важи пред феновете на ЦСКА. В момента те питат, защо Кирил Десподов не е потърсил ЦСКА по начина, по който го е направил Фернандо Каранга. На единия „армейците“ уредиха трансфер в Китай за милиони, а на другия в Италия.

ЦСКА е марка, която умее да продава и можеше да свърши работата, която направи и Лудогорец. Нов трансфер на Кирил Десподов в чуждестранно първенство. Сега футболиста показва качествата си в ПАОК и се надява на нова сделка, този път в топ 5 първенствата на Европа.

Кирил Десподов е капитан на българския национален отбор по футбол за мъже.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ