Помните ли този треньор на Локо от ерата „Коко“? Направи на нищо Гонзо за мерака му

payimage-289882

Бившият треньор на Локомотив Пловдив Александър Станков коментира доста саркастично кандидатурата на Георги Иванов – Гонзо за президент на БФС.

Настоящият технически директор на футболната ни централа се срещна вчера в Пловдив с представители на клубове от региона, а вече е ясно, че ще бъде подкрепен от местните Пълдин (Пловдив) и Вихър (Строево).

„Издигането на кандидатурата на Георги Иванов – Гонзо за президент на БФС е без коментар. И аз искам да бъда неврохирург и да оперирам в клиниката в Хановер. Дълго време съм си мечтал и съм сънувал, че съм неврохирург и правя операции на мозък там. Засега обаче не ми се получава“, обяви пред gol.bg Александър Станков.

59-годишният специалист изрази и сериозни съмнения за нечиста игра за предстоящия избор на нов шеф на родния футбол.

„Интересно е как ще подходи и Михаил Касабов, защото той категорично заяви, че няма да се кандидатира. Сега обаче Славия издига кандидатурата му за президент на БФС. Любопитно е дали ще каже, че няма да се кандидатира, въпреки че го номинираха за поста. Касабов мълчи. Христо Крушарски пък обяви, че ще оттегли кандидатурата си в полза именно на Касабов. Сигурно нещо се мъти“, допълни още бившият наставник на Локомотив Пловдив, който бе докаран за такъв от екс-президента Коко Динев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ