Крушарски подава на Сотков, Сотков връща на Крушарски… Ай стига вече!

Футбол - ЦСКА 1948 - Левски

Крушарски подава на Сотков, Сотков връща на Крушарски, Крушарски се оглежда за открит напред…

Ей така от известно време едни бизнесмени си играят с топката „Локомотив“.

Без визия за бъдещето, без обявен начин на работа, с полу-анонимен екип, със седмичен трансферен алъш-вериж.

От два дни Христо Крушарски отново е мажоритарен собственик на „черно-белите“. Единственият му анонс как ще се развива клуба е, че ще сменя Динко Хоркаш на вратата, когато има дузпа срещу Локомотив. Не е сериозно!

Ако бизнесменът от Говедарци се връща начело на Локомотив, за да има коз пред Бойко Борисов да си поиска пак някой и друг забавен от държавата милион – ОК. Със сигурност ще даде нещо и на клуба, както го направи първия път, когато получи генерално пълномощно от София за Локото.

Ако акциите му трябват за тежест в задаващата се битка за БФС, където Крушарски ВСЕ ОЩЕ Е кандидат-президент, добре. Все пак от над 30 години Локомотив не е имал кандидат да ръководи футбола ни.

В немалко привърженици на славния пловдивски клуб обаче се прокрадва съмнението, че Крушарски е поел „топката“ от Сотков, за да търси нов бизнесмен за пас към него. И че дори с парите му в момента покрива час от задълженията на клуба.

Точно, за да няма такива съмнения, за да спре съдбата на Локомотив да бъде разигравана като на флипер, време е визията за бъдещето на клуба да бъде извадена на масата.

Защото Локомотив не заслужава живот под масата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ