Александър Тунчев избира между двама кой да замени Тунгара

7 Dni Sport23.02.2024
Локомотив София - Арда Кърджали, Александър Тунчев

Треньорът на Арда Александър Тунчев ще трябва да се справи срещу Левски без един от най-силните си футболисти в нападение – Абубакар Тунгара. Малиецът е наказан за двубоя на „Герена“ заради натрупани картони и пропуска срещата.

Играчът откри резултата срещу Локо Пловдив в първия пролетен кръг, но след това тимът му допусна обрат и в крайна сметка загуби мача. Наставникът на кърджалийци ще избира между двама за поста на дясното крило. На фланга Тунчев може да използва Ел Мами Тетах и новото попълнение Борис Тютюков.

Дошлият от Пирин футболист дава допълнителна опция и за върха на нападението. Треньорът на Арда в последните тренировки използва различни постройки на играта в атака, като е изпробвал вариантите и с двамата споменати играчи на фланга. Със сигурност на лявото крило ще стартира юношата на сините Станислав Иванов, а на върха на атаката ще действа Тонислав Йорданов.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ