Хайде вземете този среден пръст от Локо (Пд)! Пловдив е черно-бял!

7 Dni Sport19.08.2018
Ботев Пд-ЛокоПд 53

Някога дербитата на Пловдив бяха истински, защото футболистите осъзнаваха какво са те за града. Биеш и си най-великия. Падаш и мълчиш! Стискаш зъби до следващата битка, в която гледаш да се докажеш ти. Ако си някой!

В Ботев изглежда всички са господин Никой! Не може да те бие „най-слабия Локомотив“ (както твърдяха „канарите“ преди три седмици) и ти излезеш и да хъкаш-мъкаш. Черно-белите играли грозно, само се бранили, рушали играта. Ами то така мина половин световно в Русия! Има го в зара да ти се падне такъв съперник.

С което само доказваш, че си по-слаб. Щом отбор, който не играе футбол те е бил на твоя стадион, ти тогава какво си играл? Ганкиното на бос крак!

Локомотив играе това, което може в момента. И го прави по на-добрия начин. За една 14 дни би шампионите и градския си враг като гост, взе между двата мача още един. 9 точки от 9! Какво да искаш повече? България е впечатлена от този Локомотив, а Пловдив е черно-бял.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ