Краев прецака Левски по изумително нагъл начин! Няма трансфер, сините губят 500 000 лева

Левски - Локомотив Пловдив, Андриан Краев

Доскорошният капитан на Левски Андриан Краев е провалил в последния момент сделка между Левски и руският Ростов, където „сините“ продадоха Роналдо, съобщава dsport.

Бившият капитан на отбора не пожела да преподпише договора си, който изтича лятото, и затова ръководството го отстрани от подготовка с първия тим и го прати да тренира с дубъла. Краев отказа да премине в турския Коняспор и се предполагаше, че ще остане до лятото в Левски, когато му свършва договора.

Във вторник, 20 февруари е имало възможност Краев да се събере с Роналдо в тима от Ростов на Дон, след като руснаците и „сините“ са се разбрали за трансфер на стойност близо 250 000 евро.

На самият футболист е била предложена много добра заплата, която той в последния момент е искал да бъде повишена. Ростов е приел желанието на футболиста, но е трябвало сделката да стане до вторник вечер. Изненадващо Краев не е проявил инициативност за трансфера и руснаците са взели друг футболист на неговото място.

Явно халфът ще остане играч на Левски до лятото, когато ще стане свободен агент и сам ще избере къде да продължи кариерата си. Дотогава „сините“ ще му плащат настоящата заплата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ