Пламен Андреев: Ще ви кажа правичката, за да няма спекулации, видяхме непрофесионално отношение от Алекс Фернандес

7 Dni Sport21.02.2024
Днипро-1 - Черно море, Отбор

Офанзивният полузащитник Алекс Фернандес беше продаден от Черно море на руския Балтика (Калининград). Изпълнителният директор на варненци – г-н Пламен Андреев, коментира пред „Топспорт“ трансфера на футболиста.

„Ръководството на клуба и треньорският щаб бяхме против това да продаваме основни футболисти през този трансферен прозорец. Искаме да запазим отбора, защото гоним високи цели. Направихме всичко възможно да задържим Фернандес, но от другата страна видяхме едно изключително непрофесионално отношение и държание. Другата цел е да запазим отличната атмосфера в съблекалнята на Черно море.

И заради това в крайна сметка решихме да се разделим с него. Няма да се молим на нито един футболист, независимо как се казва той. Клубът е над всеки от нас и от тях. По трансфера работиха много хора, не беше никак лесно. Преговорите бяха тежки, но в крайна сметка завършиха успешно и Черно море ще вземе добра сума за Алекс Фернандес. От година и половина насам осъществихме 4-5 сериозни изходящи сделки и сега добавяме още една такава“.

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ