ТИМаджиите и оня с кокаиновия кораб се замерят с декларации. Защо е тая простотия, бе, господа олигарси?

1

В понеделник Лудогорец и Черно море изиграха супер мач. За първи кръг след 2 месеца пауза зрелището си го биваше. Ако имаше и малко кренвирши домакините да понапълнят сектор А, щеше да е страхотно. Но това е малък дерт…

Големият е какво настана след мача. Заради една ситуация, която всеки тълкува както си иска. Точно защото е много спорна, точно защото не може дори да бъде ВАРосана, съдията е прав да вземе каквото си иска решение. И това, че е в полза на Лудогорец, не бива да учудва. Това момче само хубавини е видяло от Домуса. Вярвам, че все някога ще дойде ден те да излязат наяве.

Треньорите, тези които разбират от футбол, след мача не говориха за съдията. Но вчера думата взеха шефовете. Чрез декларации. И настана замеряне с тъпотии.

Сигурен съм, че Домуса и ТИМаджиите имат допирни точки в бизнеса. За едни и същи кинти се борят на много места. Да сте прочели там да се ритат по кокалчетата с декларации? Няма и да прочетете. Сядат и се разбират. Или отиват при когото трябва и пак се разбират.

Защо тогава трябва да си избиват комплексите във футбола?

А най-комични са трибуквените от Варна. ТИМ има представител в Изпълкома на БФС от маса години. Понякога дори стои до бедрото на Домуса. Да сте чули някога в тези години човекът на ТИМаджиите да е взел думата на заседание на Изпълкома и да е заявил: Г-н Домсчиев, спрете се! Вие убивате футбола с начина, по който капарирате титлите си!“

Значи като сме до Домуса – мълчим. Като трябва да се харесаме на феновете – нареждаме да се пишат декларации.

Аман от книжни лъвове във футбола… При такива, истинският от Разград още много години ще е шампион! Има кинти, има схеми, върти си ги! И ще ги върти, докато го борят само с декларации.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ