Поставят табло на „Тича“ за мача Черно море – ЦСКА

7 Dni Sport21.02.2024
Черно море - Черноморец Бургас, Илиан Илиев

Предстоящото дерби на 22-рия кръг в Първа лига между Черно море и ЦСКА ще остане завинаги в историята. За първи път на стадион „Тича“ във Варна ще грейне електронно табло.

То вече е монтирано и изпробвано, като ще влезе в употреба за съботната среща с армейците. По този начин моряците продължават с подобренията на клубното си съоръжение.

Наскоро бе изграден нова покривна конструкция на входния тунел, тъй като зимната буря през ноември отнесе част от нея. Добрите резултати на Черно море през есента пък бяха свързани и с промяна на облика на „Тича”. По-рано през полусезона бе ремонтирана съблекалнята за гости в близост до тунела. Пространството бе постлано с бетонни павета и засят райграс, което е част от новия имидж на стадиона.

Припомняме, че преди няколко години изцяло бе подменена и тревната настилка, която преди това ставаше почти невъзможна за игра в този период от годината. Сега в Черно море и ЦСКА се надяват теренът да е в добро състояние за мача помежду им.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ