„Ало, Разград, нямате ли поне капка срам?!“

7 Dni Sport20.02.2024
Лудогорец - Черно море,

Това вече е прецедент – Черно море написа официално, че от Лудогорец са много активни при определянето на съдийските наряди. Да, пряк конкурент на „орлите“ за титлата ги обвини, че си избират кои рефери да им свирят! Въпросът е какво ще последва? Отново ли нищо?!

През миналия сезон треньорите на половината отбори изреваха от съдиите именно след мач срещу така наречения хегемон. Не спряхме да слушаме от специалистите как Лудогорец няма нужда от такава подкрепа. И, естествено, отново не последва нищо. Подчинените на Борбалан събират журналисти на разни пресконференции и обясняват колко са добри, как не трябва да са фактор в първенството и да определят изхода на титлата. А журналистите си мълчат и не обелват нито дума за авантите им към Разград.

Отгоре на всичко, явно в Разград са станали толкова нагли, че чак опитват да иронизират с декларации и обръщения в сайта си съперниците, които съвсем нормално недоволстват, че реферите ги режат срещу Лудогорец. Нямате ли поне капка срам?! Наистина ли мислите, че футболът в България започва и свърша с вас и проекта ви?!

Година след година, сезон след сезон, джунглата във футбола ни става все по-тъмна и гнусна. И нищо не се случва, за да има промяна. А г-н Караманджуков заяви, че в Разград не ги вълнува кой ще бъде президент на БФС. Защо ли????

Автор: Ангел Домусчиев / „Топспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ