Легенда на Ботев Пд: Защо не взехме мача с Крумовград? Ръководството да каже…

1

Легендата на Ботев Пд – Марин Бакалов – сподели пред „Мач Телеграф“ мнението си за поражението на „канарчетата“ от Крумовград с 1:2. Той посочи и основните цели пред тима до края на сезона и коментира селекцията на отбора.

„Неприятно поражение. Този мач трябваше да се вземе, но в крайна сметка не се получи. Какви са причините не мога да кажа. Има си ръководство и то трябва да сподели. Щеше да е добре да се вземат тези три точки, за да се стабилизира отборът в класирането. Ботев Пд показа добри игри в края на есента и беше в добро емоционално състояние. Не би трябвало един отбор, който има възможности, да си позволява поредица от загуби.

В следващата среща е редно да се вземе победата и да се върнат на правия път. Това очаквам да се случи. Не бива да се допускат поражения на собствен терен. Дори бих казал, че срещата с Крумовград беше на собствен терен. Базата в Коматево е наша в крайна сметка, футболистите и треньорите трябва да си извадят изводите“, заяви Бакалов.

„Мисля, че отборът привлече добри играчи през зимата. Няма как да се прави голяма селекция през зимната пауза, но все пак взеха вратар и централен нападател. Има хора, които мислят върху тези неща. Виждам, че се взимат и други млади момчета. Създава се едно напрежение покрай клуба, което не е хубаво. Какви са причините не мога да кажа. Трябва да се решат по цивилизован начин и не е необходимо да се стига до изостряне на обстановката.

До края на сезона целта пред отбора трябва да е седмото място и да се опита през бараж да стигне до място в европейските клубни турнири. Освен това Ботев Пд е в битката за Купата на България. Това са целите пред клуба. Важно е отборът да играе силно и добре. Да не се допускат клатушкания от едната крайност в другата. Така ще са доволни и фоновете. Сега се изправят срещу Етър и би трябвало да се вземат трите точки. Те са в графа задължителни“, завърши той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ