Илиан Илиев не каза нищо за главния съдия на мача Лудогорец – Черно море

7 Dni Sport19.02.2024
Лудогорец - Черно море, Илиан Илиев

Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира загубата от Лудогорец с 1:3 в дербито от 21-вия кръг на елита. Изненадващо треньорът не каза нищо за главния съдия Волен Чинков, когото захапа още след като стана ясно назначението му за дербито. По време на мача Чинков на два пъти не уважи претенции за дузпа на моряците, а гостуващата агитка многократно го обиждаше.

„Точно изравняването не оказа влияе, допуснахме много елементарно втория и третия гол – на контра ни вкара Лудогорец. Малко се поведохме по емоцията, отколкото да го изиграем мача както второто полувреме. Повече с акъл, отколкото със сърце, това ни изигра лоша шега. Ако искаш да се бориш за предно класиране, такива голове не трябва да допуска един отбор. Като цяло почнахме мача както искахме, но се получиха тези непредизвикани грешки при втория и третия гол. Това ни коства да вземем нещо от този мач.

Андреяс второто полувреме можеше да вкара и да ги вкараме пак под напрежение, не успяхме, а създадохме достатъчно ситуации да се върнем в мача. Казах на футболистите, че идват мачове, в които трябва да играем по-умно. Благодаря на нашите фенове, които напълниха сектора за гости. Емоцията от резултата ни подведе. Допуснахме грешки, за да стане вторият и третият гол, но със сигурност не е поради липса на футболисти. Затова сме един отбор, да, почнахме с 4-5 юноши от нашата школа, но се израства с мачове, естествено.

Малко се поведохме по резултата и емоцията – от наша ситуация на пеналт-а беше изритана топка, неправилно застанахме в защита, но това са подробности. Беше рано да се прибираме, не може в 15-20 минута да почнеш да пазиш резултата. Като цяло мачът го изиграхме както го искахме, Лудогорец има класа. Както казах, ако се бориш за предно класиране, не може опитен отбор да допуска такива грешки. Като не побеждаваш, няма добри моменти. С ЦСКА ще се стремим да се представим по-умно и по-добър начин“, каза Илиан Илиев.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ