Синът на легендарен вратар на Локо Пд донесе медал за черно-белите“, втори е в България

венелин камбуров

Локомотив Пловидв отбеляза още добри постижения на Националният шампионат по лека атлетика за мъже и жени в зала, който се проведе в София.

Припомняме, че вчера топ-атлетката на България в последните 2 години  Пламена Миткова стана национална шампионка в скока на дължина с нов личен рекорд в зала и на открито от 6.70 метра. С което покри и норматив за Европейското първенство в Рим през юни.

Венелин Камбуров и Ивайло Щипков също се представиха отлично тази седмица, достигайки на финал съответно на 200м и 60м. Венелин Камбуров, който е син на бившия вратар и шампион с Локомотив Пловдив Васил Камбуров, се пребори за среброто с 22:00 сек. за втора поредна година.

Ивайло Щипков пък на два пъти подобри личния си рекорд на 60м (6,92 сек в сериите, 6,89 сек на финала) за петото място в дисциплината.

Щафетата 4 х 400 м при мъжете на „Локомотив Пловдив“ в състав Венелин Камбуров, Любомир Илев, Борислав Попгеоргиев и Ивайло Щипков, се класира 5-та с време 3:37.46.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ