Рикардиньо: Моята работа е винаги да се раздавам до последно

7 Dni Sport17.02.2024
Левски - Черно море, Рикардиньо

Рикардиньо вкара победния гол за Левски при победата на „сините“ срещу Пирин с 2:1 в мач от efbet Лига. Бразилецът сподели след края на мача, че неговата работа е винаги да се раздава до последно. По думите му е важно да отбелязва голове, но още по-важно отборът да печели.

„Благодаря на Господ, на семейството и на всички приятели, които днес ми помогнаха. Днес беше много трудно. За нещастие, рано изгониха Хосе Кордоба. Събрахме се, всички тичахме, борихме се и стигнахме до победата“, каза Рикардиньо.

„Важно е да вкарвам голове. Радвам се, че бихме с него. Най-важно е да побеждаване. Това ми помага да придобивам увереност. Моята работа като деветка е винаги да се раздавам до последно“, добави той.

„Различно е без тях. Считам, че всички, които днес бяха да терена, имат качества. Ние сме голям отбор. Смятам да продължим по този начин да играем добре и да побеждаваме. Много беше важно в първия мач за годината. Дава ни допълнителна увереност да преследваме целите си“, каза още голмайсторът на Левски.

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ