Венцеслав Стефанов: Казвам кой ще е шампион, те са си капарирали титлата, филма е ясен

7 Dni Sport17.02.2024
Венцеслав Стефанов

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов гостува в поредния епизод на „Шампионски игри“ по „gospodari.com“. Той обяви, че знае кой ще е шампион.

„Нашите цели са да играем добър футбол, да се изкачим в класирането. Дай Боже да успеем да докажем, че ние, славистите, имаме сили да направим първенството по-иВнтересно и че фалстартът ни не значи нищо. Знам кой ще е шампион, нищо не е в състояние да извади Лудогорец от титлата. Те имат 50 футболисти“, сподели босът на белите.

„Черно море е голямата изненада. Имат подреден отбор. Илиан работи дълго време с тези футболисти, знае как да ги мотивира. Всичко зависи обаче от представянето на Лудогорец. Но и Черно море имат сравнително къса скамейка. Прогнозирам „хикс“ на мача в Разград. Има 4-5 момчета от съдиите, които така са хванати ниско долу, че няма мърдане нито вляво, нито вдясно. Но има и много коректни, които могат да свирят, но не получават достатъчно шанс, защото не могат да изпълнят поръчката такава, каквато трябва да бъде. Аз съм се обаждал на съдии. Като ти отрежат главата като на яре, ти какво трябва да направиш друго?! Аз не съм Господ и като ми ударят един шамар да обърна и другата буза. Особено Георги Кабаков в Пазарджик. 28 години съм във футбола ни. Чувствам се омърсен. Във ВАР буса отидох от мръсотията. Не зная още колко ще съм във футбола. Наско Сираков има най-голяма заслуга за титлата на Славия 1996 година. Имам и друг скъп спомен – купата във финала с Левски 2018 година“, сподели бившият член на Изпълкома. Той не пропусна да избъзика сините. „Левски така и така не са си платили седалките, дето изпотрошиха от две години, а Краев седи и гледа телевизия. Ами да ни го дадат и да ни помогне малко. Те и Левски започнаха да строят нов стадион, но още нямат козирка, още са кабрио“.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ