Станислав Генчев гори за отмъщение, Ботев Пд пък иска задължителен успех

1

Отборът на опашкаря Крумовград стартира годината с домакинство на Ботев (Пловдив). Двубоят днес започва от 12:00 часа на Футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“.

Макар и формално мачът да се води гостуващ за „жълто-черните“, момчетата на Душан Керкез със сигурност ще бъдат домакини на своята база.

През пролетта Крумовград постигна успех с 2:1 срещу Ботев на „Колежа“, а в момента тимът е воден от бившия наставник на „канарчетата“ Станислав Генчев. Именно след тази загуба започна и голямото разделение между феновете на Ботев, което продължава и до днес.

Очаква се феновете на „канарчетата“ да изпълнят до краен предел трибуните, а билетите са на цени от по 15 и 20 лева.

Голямо беше желанието на двата клуба мачът да се проведе на „Колежа“, но от БФС не разрешиха това да се случи. Очаква се за Ботев от първата минута да започнат новите попълнения Матвей Игонен и Георги Николов, дошли от отбора на Хебър.

За Станислав Генчев това ще бъде реванш след освобождаването му от Ботев през есента. За символичните гости победата им пък е задължителна с оглед обявената цел: Място в Топ 6 след редовния сезон.

Крумовград – Ботев Пловдив

Вероятни състави:

Крумовград: Георгиев, Машедо, Шимич, Пехливанов, Юсеин, Ареяш, Велев, Цветанов, Рапосо, Колев, Тонев

Ботев Пловдив: Игонен, Ето’о, Чернев, Конте, Балоянис, Перера, Карабельов, Акере, Попов, Уме, Николов

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ