Любослав Пенев: Резултатите няма да закъснеят

7 Dni Sport16.02.2024
Хебър Пазарджик - ЦСКА, Любослав Пенев

Наставникът на Хебър Любослав Пенев говори след минималната загуба от Локомотив (София). Ел Голеадор разкритикува съдиите за малкото добавено време в края на срещата, след което изрази надежда, че ситуацията в клуба ще се подобри.

„След ранния гол имаше малко напрежение, след картона също. Съгласих се с червения картон, очаквах да има още един защитник, но нямаше такъв. Гледаме футбол в Европа – правим осем смени двата отбора, има спиране на играта и да дадеш само 4 минути добавено време – това не е нормално. Играем много малко време. Това не е оправдание в никакъв случай. Не знам дали е целенасочено. Хората идват и гледат по-малко от 45 минути футбол.



Имахме голови положения, но не съумяхме да вкараме. Не се отрази липсата на абсолютно никого. Ще играем по-добри мачове. Днес бяхме близо, но не успяхме да реализираме. Двете ситуации в началото на двете полувреме ни повлияха.

Момчетата тренират добре, резултатите няма да закъснеят.
Полагаме усилия случващото се клуба да не се отразява на футболистите. Нещата ще придобият по-добър вид“, увери Пенев.

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ