„Списък на българските футболисти, които бяха близо до ЦСКА, но не подписаха в офиса на Данаил Ганчев“

7 Dni Sport16.02.2024
ЦСКА - Литекс, Данаил Ганчев

От Фейсбук профила на Симеон Скойов – фен на отбора на ЦСКА:

„ЦСКА е отбор, който най-големите си успехи в ЕКТ и нявсякъде е постигнал, когато ядрото е било само от български играчи, които знаят какво означава отбора и се раздават по терена. Ясно е, че сега без чужденци не може, но трябва да са класни и да имат място сред българските футболисти.

Много качествени български играчи са били близко до ЦСКА, но така и не са подписвали в офиса на Данаил Ганчев. На примависта се сещам за имена, които отбора ни ще изглежда различно. Ивайло Чочев, Тодор Неделев, Мартин Минчев, Георги Николов, Спас Делев, Страхил Попов, Кирил Десподов. Всички тези имена и още няколко са били близо до ЦСКА, но поради една или друга причина са избирали други отбори.“, пише запалянкото.

На „Армията“ все пак се привличат български играчи, но те не правят разликата. ЦСКА привлече Калоян Кръстев, Симеон Александров, сега и Мартин Стойчев. Млади футболисти с качества.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ