Дясната ръка на Кирил П. Домусчиев с кратко и ясно съобщение до ТИМ и президента на ЦСКА: Няма да жалим средства

7 Dni Sport16.02.2024
payimage-341651

Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков направи първи коментар относно трансферите на Ивайло Чочев и Игор Тиаго след мача със Сервет в Женева от Лигата на конференциите.

„Излишно е да даваме оценка за Ивайло Чочев. Той е изключителен професионалист. Треньорите, аз и ръководството от доста време го искаме в Лудогорец. Чак сега успяхме да постигнем от финансова гледна точка този трансфер да ни удовлетворява и сега го привлякохме.

Няма да има изходящи трансфери“, коментира Караманджуков.

„Трансферът на Игор Тиаго е плюс и за българския футбол. Трябва по-позитивно да гледаме към нашето първенство. Той преди по-малко от седем месеца игра в нашето първенство. Първата година беше на приливи и отливи. Ние не се поколебахме да му гласуваме доверие. Всички бяхме уверени в неговите качества. Засега няма изходящи трансфери“, добави той.

„Естествено, ако има футболист, който е желан от треньорското ръководство и ще вдигне класата на отбора, собствениците няма да жалят средства. Но само, ако вдигне класата на отбора“, каза още Караманджуков.

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ