Атанас Узунов изсвири най-скъпия мач в живота си – за умопомрачителните 684 млн. лева

Пловдив - Общински съвет - първа сесия

Ръкопляскания ознаменуваха приемането на тазгодишния бюджет на Пловдив, който е в размер на 683 918 800 лева. Това стана след продължили над 5 часа разисквания с кратки почивки и лавина от отправени допълнителни искания за финансиране на различни обекти. 30 съветници казаха „да“ (при нужни 26), 19 бяха „против“, а въздържали се нямаше.

„Заварихме общината в тревожно състояние, едничката ни цел е да я стабилизираме“, заяви кметът Костадин Димитров и прикани съветниците да гласуват.

Ккапиталовата програма е на стойност 123 милиона лева. В нея са записани обекти като „Модър-Царевец“,  плувен комплекс „Младост“, стадионите „Локомотив“ и „Христо Ботев“ и др.

Преди старта на бюджетната битка председателят на Общинския съвет Атанас Узунов зададе тон на колегите, като влезе в ролята на съдия и върл футболен фен.

Атанас Узунов свири мач за бюджета, арбитър ще бъде Костадин Димитров, главните асистенти – Савина Петкова и Женя Петкова, обърна се в шеговит тон Узунов към колегите.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ