Идиоти, майна! Гонзо и ратаят на Боби от „Плейбой“ забраниха Ботев Пд да играе на Колежа

БФС - Десети конгрес

Крумовград ще приеме Ботев на базата на канарчетата в Коматево, окончателно реши Спортно-техническата комисия към БФС.

Двата клуба поискаха от централата двубоят да се играе на стадион „Христо Ботев“. От БФС обаче не се съгласиха. Новината бе оповестена и на официалната страница на жълто-черните.

„Скъпи ботевисти, двата клуба, полицията и Община Пловдив направиха всичко възможно срещата да се проведе на стадион “Христо Ботев”. За съжаление, мачът ще се играе на клубната база. Двубоят е с начален час 12:00 на 17.02 (събота). Билети за срещата ще бъдат пуснати в продажба по-късно през деня в мрежата на Eventim. Допълнителна информация ще бъде оповестен по-късно. Очакваме Ви заедно да подкрепим жълто-черните в събота на клубната база в Коматево!“, пишат „канарчетата“.

7DniSport.bg научи, че в основата на решението на СТК е натискът над комисията от страна на Георги Иванов и момчето за всичко на Борислав Михайлов – Христо Запрянов.

Припомняме, че комунистическото отроче, което фалира българския „Плейбой“, миналата година влезе в открит конфликт с Ботев Пловдив. Причината бе отказът на Ботев и строителя на стадиона Илиян Филипов да приемат мач на националния отбор. Тогава бизнесменът огласи запис, в който Гонзо и Запрянов се заканват да не разрешат в един момент Ботев да играе на „Колежа“.

Очевидно злобата на двамата е продиктувало идиотското днешно решение на БФС.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ