Новият голмайстор на Ботев Пд: Ивелин Попов? За мен е чест!

1

Нападателят на Ботев Пловдив и младежкия национален отбор Георги Николов разкри, че най-много за развитието му е помогнал Любослав Пенев, който го взе в Пазарджик. Той сподели и амбициите си след трансфера от Хебър по Диема.

„Беше изненадващо за мен, че тръгна по този начин, но аз съм щастлив, защото работя цял живот за това нещо и съм доста радостен. Любослав Пенев има голям принос, защото ми е давал доста съвети на терена как трябва да се позиционирам на кое място, къде и какво да правя, да си пестя енергията и да не я хабя толкова излишно на моменти, защото на мач много енергия използвам. И съм благодарен за това нещо“.

„Аз съм си така от малък. Като стъпя на терена да играя винаги излизам с огромно желание, винаги искам да дам максимума проценти от мен на терена, да се раздавам и да се изразходвам докрай“.

„Като се обърнете и погледнете тук базата (на Ботев Пловдив), сами може да си отговорите ва въпроса. Наистина тук още първия ден, когато дойдох, разгледах базата и просто това е място, където мога да се усъвършенствам и да се изградя като футболист. Имаше интерес към мен от чужбина, но аз предпочетох тук, защото винаги трябва да вървиш крачка по крачка“.

„За мен е чест и привилегия да играя с футболист като Ивелин Попов в един отбор. Знаете каква кариера има и какво е направил. Искам да му благодаря, защото всеки Божи ден ми дава съвети в личен и професионален план“.

„Възможно най-нависоко. Искам да съм голмайстор на първенството“, каза той относно това колко гола иска да вкара до края на шампионата.

„Това ми е една от мечтите – да играя за националния отбор на България. В момента съм щастлив, че мога да защитавам герба и емблемата на националния отбор на младежите“, заяви нападателят.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ