Зингаревич се стиска за 80 000 евро, за да купи веднага национал от ЦСКА

България U21 - Германия U21, Станислав Шопов

Ботев Пловдив е предложил 120 хиляди евро на ЦСКА, за да откупи правата на Станислав Шопов, съобщава „Тема Спорт“. Както е известно, канарчетата искат да си върнат младежкия национал, който много рядко попада сред титулярите на армейците.

Сумата обаче не е задоволила червените, които искат повече – 200 хиляди евро. От Ботев не са склонни да платят такива пари.

Заради това от ЦСКА са излезли с контра предложение – канарчетата да платят по-малко, но в сделката да се включи крилото Самуел Акере (19 г., нигериец), който да играе под наем на „Армията“ до края на сезона. От Ботев са отказали да дадат този играч и са предложили вратаря Даниел Кайзер.

Очаква се до дни да има развитие около евентуалното завръщане на Шопов при жълто-черните. Той продължава да тренира с червените, които започнаха подготовка за домакинството срещу Ботев Враца. Заниманието вчера бе първо за седмицата, след като в понеделник тимът получи почивка.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ