Васил Панайотов: Лудогорец и ЦСКА имат ресурси, но ние имаме сърце

7 Dni Sport15.02.2024
Ботев Враца - Черно море, Васил Панайотов

Васил Панайотов, изрази мнение, че тимът му съвсем заслужено е на първо място в класирането на efbet Лига.

Полузащитникът говори пред камерата пред „Диема спорт“.

„Направихме една добра подготовка. Отдавна не бяхме ходили в Турция, мисля, че изиграхме добри контроли и смятам, че сме готови за старта на сезона.

Чувството да започнеш като лидер новия е полусезон е приятно, но и доста отговорно. Ние всички в съблекалнята сме наясно, че този полусезон ще бъде много по-трудно. Важното е, че повечето футболисти сме здрави и ще се борим докрай за нашите цели. Очакванията към нас са големи, но мисля, че с работата си показахме, че сме заслужили да бъдем на първото място. Идва по-трудният период, в който трябва да сме на върха на възможностите си във всеки един мач.

Това са най-хубавите мачове. В тях можем да си сверим часовниците. Мисля, че сме подготвени и ще дадем всичко от себе си да се борим докрая с тези два клуба – Лудогорец и ЦСКА. Всички знаем какви ресурси имат тези два клуба, но ние имаме сърце. Колективът е най-силното оръжие на Черно море. Аз съм го повтарял хиляди пъти. Футболистите се познаваме вече доста добре. Всеки един дава максимума за колегата си, което е най-хубавото“, сподели Васил Панайотов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ