Лудогорец отписа национал за сблъсъка с отбора на Сервет в Женева

7 Dni Sport13.02.2024
Лудогорец - ФК ЦСКА 1948, Отбор

Треньорският щаб на Лудогорец отписа национала Иван Йорданов за първия сблъсък със Сервет.

Халфът продължава да лекува контузия и няма да успее да се възстанови навреме. През зимата към него имаше сериозен интерес от други клубове, като това бе признато от шефовете в клуба.

В крайна сметка обаче разградчани предпочетоха да го задържат и не го трансферираха. Това обаче се случи с друг, носещ фланелката на трикольорите – Доминик Янков. Още на заминаване на лагера в Турция треньорът Георги Дерменджиев обяви, че плеймейкърът има качества, но трябва да подобри отношението си към тренировъчния процес. В крайна сметка по-късно той бе продаден на канадския Монреал.

Аут за Швейцария са и двама крайни защитници. Това са капитанът Антон Недялков и германецът Марсел Хайстер. Двамата продължават да са в лазарета. Те така и не взеха участие в контролите по време на зимната подготовка. Нещо повече – все още не са започнали тренировъчен процес. Недялков е картотекиран в УЕФА за срещите със Сервет, но по всичко личи, че няма да е на разположение на Георги Дерменджиев.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ