„ЦСКА не иска титлата на България, Лудогорец се активизира на тихия фронт, според вас, кой ще я спечели?“

7 Dni Sport12.02.2024
Гриша Ганчев,

От Фейсбук профила на Момчил Урбов – фен на отбора на Черно море:

„Знаете кой отбор за мен е най-стойностен в efbet Лига, този с треньор начело – Илиан Илиев. Пристрастен съм и си го показвам в текстовете, които пиша, но сега ще коментирам и другите в челото на класирането. Разград си остават тези, които имат най-голям апетит, възможности и желание за титла. ЦСКА не иска титлата, това виждам аз за тях, продаваш си централния нападател, който ти е във форма и физически подготвен. Фернандо Каранга си е класа за първенството, но ще му трябва време и трябваше да има преход. За „червените“ ще е добре, ако бразилеца захапи и вкарва голове, но все пак трябваше да има и умен ход с алтернатива. Майкъл Естрада е незаинтересован какво се случва в ЦСКА. Има класа, но това показва с отиграванията си. Този играч, ако се вложи ще бъде перла в селекцията на отбора.

Лудогорец показа на ЦСКА как се прави. Търсят те от Галатасарай, предлагат ти 2 млн. евро за основен футболист, които се отказват, защото отбора има титла за печелене, както и мачове в ЕКТ.

Искам Черно море да вземе титлата, при честно първенство Илиан Илиев и отбора имат шансовете. Гледаме с интерес“, пише запалянкото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ