Нестор Ел Маестро към висшето ръководство на ЦСКА: Този играч го замразявам, чуйте ме много добре

7 Dni Sport12.02.2024
payimage-596699

Централният защитник на ЦСКА Мено Кох твърдо остава във фризера за пролетта. Вероятността да се залага на него е минимална, още повече след възстановяването на Юрген Матей. Кох не се появи на терена и в последната контрола със Септември София на базата в Панчарево.

Той загряваше през цялото второ полувреме, но Нестор Ел Маестро така и не го пусна в игра. После бранителят проведе лека тренировка с останали резерви и кондиционния наставник. Сред тях бе и Лазар Туфегджич. Заради високата си заплата сърбинът отказва да разтрогне своя контракт с червените и продължава да води занимания за здраве.

Договорът на Мено Кох изтича през лятото, когато той ще напусне ЦСКА. Друг от централните защитник Енес Махмутович също е с изтичащ контракт през месец юни. Той обаче е получил предложение за нов от ръководството на клуба, но на този етап не възнамерява да го приема.

Националът на Люксембург предпочита да изчака за други оферти. Десният бек Иван Турицов подобно на Махмутович също е получил предложение за нов контракт, но не е преподписал.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ