Ръководството на ЦСКА взе решението и го прилага в действие, подменя тотално

7 Dni Sport09.02.2024
ЦСКА - Арда Кърджали, Нестор Ел Маестро

ЦСКА подменя тотално атаката си за пролетния полусезон. След Дюкенс Назон в следващите часове от „червените“ си тръгнаха офанзивният халф Станислав Шопов в посока „Ботев“ (Пд), както и младият нападател Марк-Емилио Папазов, преотстъпен на „Хебър“.

Треньорът Нестор Ел Маестро очевидно ще разчита на нападателно дуо в лицето на Майкъл Естрада, който доскоро не беше титуляр, и Матиас Фаетон. Техен дубльор ще бъде Данило Асприля, който през есента беше със статут на твърда резерва.

Още не е в оптимална форма последното ново попълнение Фернандо Каранга. Феновете очакват негов дебют в контролата срещу „Септември“ на базата в Панчарево в събота от 12,30 ч. Но едва ли Каранга ще е готов да играе повече от едно полувреме. В контролите на турска земя два пъти се разписа Назон, а по веднъж Фаетон и Тобиас Хайнц.

ЦСКА ще изиграе първи официален мач за 2024 година срещу „Ботев“ (Вр) другата неделя. Дуелът ще е на националния стадион „Васил Левски“, тъй като всеки момент се очаква да започне демонтирането на „Българска армия“.

Автор: „Труд“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ