Петър Занев: Поемам отговорност за промените в отбора на Пирин Благоевград

7 Dni Sport09.02.2024
Петър Занев,

Управителят на Пирин (Благоевград) Петър Занев обяви, че поема отговорност за всички рокади, които се извършват в клуба. Както е известно, в началото на седмицата изненадващо от поста бе освободен треньорът Иво Тренчев. Една от причините е, че бъдещите силни фигури в клуба са настояли за освобождаването на специалиста, за да сложат човек, на когото имат доверие. А такова е липсвало между Занев и Тренчев.

„Поемам цялата отговорност за всички решения. Както и за смяната на треньора. Между нас имаше недоверие, а така не може да се работи. Също така се радвам ,че Пирин вече ще се води от наставник, който притежава Про лиценз, защото предишният нямаше“, заяви Занев на пресконференцията по представянето на новия треньор Олександър Бабич.

Надали обаче до старта на пролетния дял от първенството Пирин ще успее да подсили още състава. Защото в момента най-големият приоритет пред клуба е покриването на финансовите изисквания за получаване на професионален лиценз за следващата кампания.

Автор: „Тема Спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ