Левски се прибира от зимната подготовка, отбора получава почивка

7 Dni Sport08.02.2024
Левски - Дукажини, Отбор

Левски се прибира днес от лагера си в турския курорт Белек. Сините приключиха работа в южната ни съседка вчера след изиграването на последната контрола срещу ФК Рига.

„Сините“ заминаха за Турция на 14 януари, където изиграха осем проверки. Отборът ще получи три дни почивка от треньора Николай Костов и ще поднови тренировки в неделя.

Тогава ще започне подготовката за първия официален мач през пролетта – на 17 февруари, събота срещу Пирин в Благоевград от 17:15 часа.

Лагерът за трима футболисти приключи по-рано от очакваното. Това са халфът Асен Чандъров и нападателите Стивън Жерард Гаоте и Преслав Бачев. Триото вече се прибра в София. В България по лични причини се прибра и Хосе Кордоба. Панамецът не е контузен, а и не се готви за трансфер, като по друг въпрос си тръгна по-рано. По време на контролата вчера проблеми имаше Келиан ван дер Каап. Нидерландецът бе ударен в дясното рамо, но бранителят стисна зъби и продължи участието си в спаринга. В него не се появи Карлос Охене, който имаше лека травма в последните дни.

Автор: „Тема спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ