Национал на България от ЦСКА е тропнал по вратата на президента: Искам да напусна, продайте ме

7 Dni Sport07.02.2024
ЦСКА - Литекс, Данаил Ганчев

Станислав Шопов е изявил желание да напусне ЦСКА, пишат колегите от „Пловдив Дерби“.

Футболистът не е доволен от статута си на резерва, който му е отреден от Нестор Ел Маестро.

Първи избор през втория полусезон за позицията зад нападателя на сърбина ще е Джонатан Линдсет, което със сигурност не удовлетворява родния талант, който се надяваше, че трансфера му в ЦСКА ще му осигури титулярно място и налагане в първия състав.

В същото време в Ботев Пловдив внимателно следят развитието на ситуацията около Станислав Шопов и дори са започнали предварителни сондажи за евентуален трансфер при „жълто-черните“. Разговорите обаче са още в съвсем начален етап, твърдят запознати.

Представители на „канарчетата“ разговарят лично с Гриша Ганчев за възможността Станислав Шопов да се завърне в родния си клуб, въпреки че официално всички дела в клуба се водят от сина му Данаил Ганчев.

В последните дни пък усилено се говори, че още един роден талант е на път да напусне „Армията“. Става въпрос за Иван Турицов, който също от известно време е на мнение, че няма бъдеще при „червените“.

Междувременно „канарчетата“ имат опцията пред себе си и за привличането на халф от чужбина, който вече бил набелязан.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ