Борац Баня Лука победи Крумовград в приятелски мач

7 Dni Sport05.02.2024
Крумовград, Отбор

Крумовград допусна първа загуба в контролните си срещи на турска земя, след като претърпя поражение от Борац Баня Лука с 2:3.

Лидерът в Босна поведе с 2:0 още до 15-ата минута. Първо Зоран Квържич бе точен от дузпа, а Давид Вукович удвои, след като засече центриране до десния фланг.

В 32-ата минута българският отбор се завърна в срещата. Алекс Колев намери Серкан Юсеин, който се освободи от защитник на Борац и с изстрел от границата на пеналтерията преодоля вратаря, който не се намеси по най-убедителния начин.

Седем минути преди края на първото полувреме босненският отбор си върна преднината от два гола. Този път атаката на тима се разви по левия фланг, а Енвер Кулашин прати топката в мрежата.

В 57-ата минута Димитър Тонев вкара второ попадение за Крумовград. След кратко разбъркване в наказателното поле, топката стигна до офанзивния футболист, който от близко разстояние не остави шансове на страж на Борац.

Крумовград ще изиграе още една контрола преди старта на първенството, като тя ще бъде срещу отбора на Марица Пловдив, състезаващ се във Втора лига.

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ