Капитанът на Черно море е с контузия

7 Dni Sport05.02.2024
Левски - Черно море, Матеус Машадо, Даниел Димов

Един от капитаните на Черно море – Даниел Димов, няма да тренира една седмица заради контузия. Универсалният футболист получи удар по време на спаринга с Днипро-1 на турска земя и са възникнали усложнения, но очакванията са да бъде готов за старта на пролетния полусезон.

Самият Димов изрази задоволство от това, което са свършили по време на лагера в Алания.

„Подготвяхме се при страхотни условия и преминахме през най-тежките тренировки. Изиграхме дори и една контрола повече, и мисля, че сме в напреднал етап на игровата подготовка. Остават ни още три проверки и смятам, че ще успеем да се подготвим добре за първото пролетно гостуване“, каза Димов.

„Това че нямаме победа в спарингите не е от значение, тъй като в тях треньорът пробва различни състави, понякога дори и три различни. Подготовката е направена така, че да сме в максимално добро състояние за мача в Разград“, заяви още опитният футболист.

Той разкри и първите си впечатления от новото попълнение Уеслен Жуниор.

„Футболното той го има и бързо се адаптира към новата обстановка. Надявам се, че ще ни бъде полезен. Най-важното сега е всичко около документите му да е наред, за да получи състезателни права за двубоя с Лудогорец“, добави Даниел Димов.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ