Здравко Димитров с асистенция за победа на Сакаряспор

7 Dni Sport03.02.2024
Славия - Спартак Варна, Здравко Димитров

Здравко Димитров направи асистенция за отбора на Сакаряспор при победата с 1:0 като домакин на Бандърмаспор в среща от 21-вия кръг във второто ниво на турския шампионат.

Футболистът, който е преотстъпен в клуба от Адапазаръ до края на сезона, влезе като смяна на почивката на мястото на венецуелеца Йонатан дел Вайе. В 68-мата минута българинът подаде на албанеца Одисе Роши, който вкара единствения гол в срещата.

С победата Сакаряспор събра 36 точки и излезе на четвърто място във временното класиране, като изостава с три точки от втория Гьозтепе, който за момента държи последната позиция за директна промоция в Супер Лигата на Турция. Бамдърмаспор е на седмо място с 33 точки.

От преминаването си в Сакаряспор в началото на тази календарна година Здравко Димитров има пет мача, в които е вкарал два гола и е направил една асистенция. Само в един от тях обаче той е започвал като титуляр и е играл повече от 45 минути.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ