Христо Янев по повод грозните сцени: Уважаваме всеки противник, но искаме и нас да ни уважават

7 Dni Sport01.02.2024
Славия - Ботев Враца, Христо Янев

Старши треньорът на Ботев (Враца) Христо Янев сподели своето мнение относно грозните сцени по време на контролата срещу Цървена звезда. Малко преди изтичането на редовното време мачът беше прекратен, при резултат 1:2, заради сбиване. Диого Барбоса от врачанския клуб беше фаулиран грубо и изпусна нервите си. Последва меле с участието на футболистите и на двата отбора.

Отборът във втори пореден мач срещу сериозен съперник играе много добре и няма как да не съм доволен от този факт. Не е приятно, че мачът не се доигра, защото искахме да изравним. Може би нашата добра игра изнерви противника и това покачи напрежението“, коментира Янев.

„Знаем, че Цървена звезда е голям отбор, но ние също имаме работа, който отидохме да свършим на терена и го направихме добре. Те може би са очаквали, че ще се разхождаме по терена и ще се спечелят лесно“, добави той.

„Не, ние работим добре и играем добре. Сцените, които провокираха прекратяването на мача не са приятни и не ги подкрепям. Те нямат място във футбола, но понякога напрежението взема връх и то не дойде от нас. Уважавам всеки противник, но искаме и нас да ни уважават“, завърши наставникът на Ботев (Враца).

Автор: „Топспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ