Шефовете на ЦСКА са бесни на Дюкенс Назон, разказ от първо лице за случката

7 Dni Sport01.02.2024
ЦСКА, Дюкенс Назон

Голмайсторът на ЦСКА – Дюкенс Назон – продължава да е много по-близо до изхода, отколкото до оставане в клуба. Както е известно, той пропусна седмица от лагера на армейците в Турция, защото пътува до Кипър, за да финализира трансфера си в местния Пафос. В крайна сметка преговорите пропаднаха в последния момент заради непреодолими различия относно личните му условия и сделката се провали.

Сега Назон е обратно при ЦСКА, като се готви наравно със съотборниците си, а във вторник игра 45 минути и се отчете с гол при победата с 2:0 над словашкия Тренчин. Това обаче далеч не означава, че през пролетта ще носи червената фланелка.

След привличането на Фернандо Каранга в ЦСКА се събраха петима футболисти, които могат да играят на върха на атаката – бразилецът, Назон, Фаетон, Естрада и Асприля. Затова и бе дадена зелена светлина за трансфер на национала на Хаити.

Ръководните фактори на “Армията” са останали изключително недоволни от провала на преминаването му в Пафос. Според информация на “Тема Спорт” до него се е стигнало, след като нападателят и агентът му са поискали по-високи финансови условия от кипърците в последния момент. Сега ЦСКА търси друг отбор на Дюкенс, като един от основните варианти е Ахмат Грозни. Стрелецът посети хотела на руския клуб в Белек в понеделник, след като часове по-рано се бе завърнал при червените.

Във вторник вечер хаитянинът публикува и видео със загадъчно описание в социалните мрежи: “Насладете се на тези минути от пътешествието ми в най-добрия клуб в България”, което от мнозина бе разчетено като сбогуване с ЦСКА.

“Щастлив съм, че Назон е тук. Той е добър футболист, нашият голмайстор, и докато е на мое разположение, ще го използвам и ще е от полза на отбора. Докато трансферният прозорец е отворен, е възможно да се случи всичко с всеки играч”, заяви Нестор Ел Маестро по адрес на Назон след победата над Тренчин, като също не даде еднозначен отговор за бъдещето му.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ