Васил Панайотов: Пожелавам си две победи срещу отборите на Лудогорец и ЦСКА

7 Dni Sport01.02.2024
Черно море - Арда, Иван Коконов, Иво Андреев, Васил Панайотов

Един от стълбовете в тима на Черно море – Васил Панайотов, даде интервю пред колегите от „Спортал“ в Алания, където тече основната част от зимната подготовка на футболистите на Илиан Илиев. Полузащитникът на „моряците“ си пожела победи над Лудогорец и ЦСКА през пролетния дял в efbet Лига.

„Засега лагерът върви нормално, всички сме здрави и това е най-хубавото. Подготовката е по-тежък период за нас, но е важна, за да сме готови за предстоящите мачове. Всички знаем, че сега ще е много по-трудно, отколкото предходната година. Много по-трудно е да държиш това постоянство, което си показал. Ще дадем всичко от себе си.

Основата на този успех е колективът, който сме създали за тези години – всеки помага на другия. Битката ще е много трудна, както казах. Трябва да продължим нашето постоянство, целта пред нас е да играем в евротурнирите. Основният конкурент със сигурност е Лудогорец. Всички знаем какъв клуб е Лудогорец, но ще се опитаме да им дадем един сериозен отпор.

Миналата година си пожелах от мачовете с Лудогорец и ЦСКА шест точки, получихме четири. Сега си пожелавам абсолютно същото. Играем винаги за победа, няма значение срещу кой. Нашите фенове да не спират да мечтаят, а футболистите ще направим всичко възможно в края на сезона усмивката им да е по-широка и да са горди с Черно море“, сподели полузащитникът на отбора от Морската столица.

Автор: Филип Друмчев / „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ