Емил Велев – Кокала определи като безхаберие трансфера на Охене в Левски

7 Dni Sport01.02.2024
Черно море - Монтана, Емил Велев

Бившият треньор и футболист на Левски Емил Велев коментира пред „Тема Спорт“ представянето на тима в контролите по време на лагера в Турция. Кокала, както е известен сред феновете, говори и по темата с входящите и изходящите трансфери в клуба. Той сподели и какво очаква от тима през пролетта.

„Охене няма къде да го продадеш. Как ще взема играч, който е бил в Стара Загора, Царско село и Пазарджик? Трябва да съм безхаберен и да не разбирам от футбол, за да привлека такъв футболист, който да ми запълни средата на терена.

Това е най-основната зона. Левски куца именно там. Какво да си говорим? Единственият светъл лъч е само Асен Митков. С лека ръка допуснаха Ивелин Попов да си тръгне. Опитен играч и го дадоха на Ботев (Пловдив).

На „Колежа“ се прегръщат и си казват какъв трансфер са направили. От нищото изгонен от „Герена“. Юноша на Левски, играл в силните първенства и го пускаш да си тръгне. Отива в Ботев и се чудиш как да го опазиш. Това вече подсказва, че ръководните фактори в Левски, да го кажем – са неопитни“, заяви Велев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ