Нестор Ел Маестро тропна по масата: Изслушайте ме внимателно какво ще ви кажа за ЦСКА

7 Dni Sport30.01.2024
ЦСКА - Трактор, Нестор Ел Маестро

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро не искаше да прави крайни заключения след победата на тима с 2:0 над словашкия Тренчин в третата си контрола от зимната подготовка в Турция.

„Да, също както и в другите мачове, се фокусирахме върху нашата работа, не толкова върху резултата. Ние гледаме нашето кондиционно ниво и нашата подготовка, които са най-важни“, каза наставникът на „червените“ минути след края на мача в Белек.

„Не, знам, че за вас това е скучен период, че имате нужда от резултати. Аз в общи линии знам преди мача дали ще победим и как ще изглежда отбора. Ако играем с титулярите, има по-голям шанс да победим, но ако дадем шанс на резерви, млади играчи или сме тренирали повече преди двубоя, тогава ще е по-трудно. Ако търсите интрига в нашето представяне, такава няма“, коментира той съставът на ЦСКА.

„Имаме стотици хиляди фенове, голяма част са зад клуба и зад нас. Те очакват с нетърпение първия официален мач на 18 февруари, в който ще покажем, че сме готови“, каза той за критиките от страна на някои фенове към него.

„Чудесно момче, бърз динамичен.

Днес беше нервен в някои ситуации, но има бъдеще в него и смятам, че ще успее“, заяви Нестор Ел Маестро за Мартин Стойчев.

Ел Маестро разкри и какво знае за ситуацията с Дюкенс Назон: „Не желая да говоря от името на играча или на клуба, защото това е повече бизнес за мен. Радвам се, че той е тук, защото той е голмайсторът на тима и ще го използвам, докато е тук“.

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ