Левски застана зад каузата да се спре войната по пътищата

7 Dni Sport29.01.2024
Левски - АПОЕЛ Беер Шева, Фенове

От ръководството на Левски обявиха подкрепа към фондацията „Ангели на пътя“. Основната мисия на организацията ще бъде да се бори за законодателни промени и по-строг контрол по пътищата срещу пияни, дрогирани шофьори и прекалено високите скорости.

Ето какво написаха от „синия“ клуб:

ПФК Левски никога не е бил просто футболен клуб, а нещо много повече в обществото. Като такива ние сме длъжни да застанем зад обществено значими каузи. Точно такава е войната по пътищата, която отнема животи всеки ден. Още е пресен ужасът от трагедията след мача с Айнтрахт Франкфурт, когато загубихме петима наши братя в катастрофа.

Затова ПФК Левски заявява своята съпричастност към фондация „Ангели на пътя“. Нейна основна мисия ще бъде да се бори за законодателни промени и по-строг контрол по пътищата срещу пияни, дрогирани шофьори и прекалено високите скорости.

Официалното откриване на Фондацията ще се състои на 4-и февруари от 13:00 часа в „Гранд хотел София“.

ПФК Левски застава зад каузата да се спре войната по пътищата и да се вземат максимално сериозни мерки срещу всички нарушители. Животът е най-голямата ценност, животът няма цвят или клубна принадлежност“

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ