Милионерът Джон Макенроу: Искам да кажа истината за българина от Хасково – Григор Д. Димитров

7 Dni Sport29.01.2024
Григор Димитров,

Легендата на тениса Джон Макенроу посочи Григор Димитров като състезателя, подобрил най-много играта си през миналата година.

Макенроу, който в момента изпълнява ролята на експерт за Евроспорт, сподели мнението си за първата ни ракета в дискусия със спортни журналисти.

В отговор на въпрос от Българската национална телевизия за представянето на Григор Димитров Джон Макенроу се изказа ласкаво за 13-я в света.

„Ако трябва да изтъкна един играч, който през изминалата година е подобрил играта си много повече от всеки друг тенисист, то това е Димитров. Много се радвам да видя това развитие у него. Винаги е бил класен играч и добър човек, но имаше и своите проблеми – контузии, но най-вече липсата на самочувствие. Играе точно толкова добре, колкото и останалите“, заяви пред „БНТ“.

Носителят на седем титли от Големия шлем заяви, че Димитров е способен на още по-големи успехи.

„Надявам се, че ще успее да направи своя пробив, защото винаги е много вълнуващо да видиш как някой се е научил по трудния начин и успява да постигне нещо голямо. Залагам на него“, допълни той.

Автор: „Инспорт.бг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ