Левски не може да намери заместник на Жереми Петрис

7 Dni Sport27.01.2024
Левски, Отбор, Жереми Петрис

Левски намери заместници на Роналдо и Андриан Краев, но не така гладко вървят нещата с откриването на човек, който да замени Жереми Петрис отдясно. Последният май ще отвори най-голямата дупка на „Герена“. Според запознати на този етап „сините“ са далеч от разрешаването на този въпрос.

Причината е, че набелязаните от тях играчи са завишили доста първоначалните си финансови параметри. А в Левски са категорични, че не могат да правят харчове, които са над определените предварително за тази цел, пишат колегите от „Мач телеграф“. Причината е финансовата дисциплина, която ще се поддържа докато не бъдат привлечени нови и мощни спонсори или инвеститори. Така приоритет номер 1 ще бъдат изчистването на дълговете към НАП. Разбира се, на „Герена“ опитват да създадат и конкурентен отбор на останалите, но без излишни харчове.

На този етап за Левски бяха спрягани норвежец, словенец и сърбин. Освен това вчера се появиха информации, че пак се търси и решение в Бразилия в лицето на Матеус Алешандре.

Играч извън ЕС обаче може да се появи само в два случая. Продажбата на футболист или Рикардиньо да вземе паспорт от Португалия, за какъвто е кандидатствал. Иначе на „Герена“ запълниха квотата от 6 души с Фабио Лима.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ