Бен Шелтън призна, че е фен на Григор Димитров: Искам да спечели няколко титли

7 Dni Sport25.01.2024
Григор Димитров,

Бен Шелтън се оказа голям фен на Григор Димитров. Това се разбра от предизвикателството на АТР за прогнози за годината.

Американският тенисист, който е 16-и в световната ранглиста, т.е. три места зад българина, се надява Гришо да спечели още няколко титли до края на сезона.

В допитването участваха и други играчи, като Кристофър Юбенкс, Милош Раонич, Артур Казо и Феликс Оже-Алиасим, които дадоха своите прогнози в различни категории – за нова звезда, откритие на сезона, завръщане и други.

Бен Шелтън говори за Димитров в категорията “история, която да ни накара да се почувстваме добре”. И докато повечето му колеги заложиха на завръщането на корта на Рафаел Надал, то Шелтън избра българина.

“Мисля, че историята на 2024, която да ни накара да се почувстваме добре, ще бъде Григор Димитров. Хубаво е да го видим с първия му трофей от 2017 насам. Надявам се, че ще успее да спечели още няколко през годината“ – каза Шелтън.

Григор Димитров и Бен Шелтън са играли един мач помежду си до момента. На “Мастърс” турнира в Монте Карло през 2023 година българинът надделя над американеца с 6:1, 3:6, 6:3.

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ