Президентът на Левски се инати: Моя отговор е не, не искам да получа тези пари, отказвам

7 Dni Sport24.01.2024
Левски - ЦСКА, Марселино Кареасо, Андриан Краев

Ръководството на Левски отново е отхвърлило оферта от унгарския Фехервар за Андриан Краев. Маджарите са поискали да привлекат национала под наем до края на сезона, като са посочили, че ще му плащат заплатата до изтичането на договора му със сините.

На „Герена“ са били категорични, че няма как да се съгласят на такава сделка и държат да продадат играча поне за 400 000 лева, като нямат намерение да свалят сумата. В момента Краев се готви с дублиращия отбор. Той бе натирен от ръководството, защото не иска да поднови контракта си с клуба и през лятото може да напусне като свободен агент. Шефовете на „Герена“ се опитват да го продадат, но едва ли някой клуб ще бъде склонен да даде такава сума за футболист, на когото договорът му изтича след края на сезона.

Засега изглежда, че Краев ще продължи да поддържа форма с втория тим през пролетта и след това да премине в новия си клуб. На стадион „Георги Аспарухов“ вече привлякоха негов заместник в лицето на Карлос Охене, който взе и фланелката с №8, която бе носена от българския национал през есента.

През миналата зима тогавашният изпълнителен директор Ивайло Ивков показа офертата на маджарите за халфа, която бе на стойност 600 000 евро, но тогава тя бе отхвърлена и националът остана на „Герена“. Това по-късно доведе до раздор между юриста и мажоритарния собственик Наско Сираков и първият през април напусна клуба.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ