Е няма такива калпазани. Димитър Илиев готвел назначаването на Габриела в министерство на спорта

7 Dni Sport23.01.2024
Министър Димитър Илиев,

Габриела Славова-Пеева е била на крачка от начначаване в Министерство на спорта. Като главен свой коз тя била посочила дългогодишната си обвъзраност с „Продължаваме Промяната“.

Заподозряната за убийството на съпруга си Пейо Пеев е била харесана за директор на дирекция „Младежки дейности“ във ведомството на пенсионирания пилот Димитър Илиев. Разговорите обаче били отложени.

Притеснени от гафа, преди малко от ведомството на проваления министър реагираха и наредиха на медии, които са захранвани от рекламния бюджет на спортния тотализатор, да пуснат уточняваща дописка, че Габриела сама се предложила за директор.

Припомняме, че тялото на 44-годишния съпруг на Габриела беше открито на 19 януари в София. Предполага се, че той е бил удушен от съпругата си Габриела и майка й Красимира. Вероятният мотив е спор за родителските права на двете деца, тъй като Пейо и Габриела били в процес на развод.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ