Цирк в БФС, топката се бави, за да продължава Борислав Михайлов, да бъде президент

7 Dni Sport23.01.2024
Борислав Михайлов,

Провеждането на Общо събрание на клубовете на БФС на 15 март може да удари на камък. През миналата седмица Михаил Касабов изпълни указанията на Търговския регистър по документите за вписването си като временен президент на футболната централа и се очакваше това стане официален факт в следващите дни. Оказва, че трима души от Изпълкома са променили решението си и вече не искат той да е начело на БФС до провеждането на конгреса, въпреки че в началото на декември 2023 г. са гласували именно Касабов да поеме щафетата.

Румян Вълков, Димитър Георгиев и Емил Костадинов са завели дела в Софийския градски съд, с които обжалват вписването на Михаил Касабов в Търговския регистър като временен президент на БФС.

Михаил Касабов бе избран за временно изпълняващ длъжността президент на БФС и на 17 януари 2024 г. подаде молба до Търговския регистър да бъде вписан като такъв до провеждане на извънредния конгрес.

ТР имаше дребни забележки по подадената от него документация, но той изпълни дадените указания.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ